9 november 2012

Utmaning i lila & grönt

När vi hade SWE-träff för ett par veckor sedan var vi ett par stycken som hade bästämt oss för att byta kit med varandra. Helene och Ullis gjorde en layout respektive kortskiss som vi sedan hade friheten att tolka med det material vi fått. Jag fick ett utmanande kit i grönt och lila av Ullis, inga färger jag brukar använda men desto roligare utmaning och jag blev jättenöjd med resultatet. Såhär blev min layout:

Lite ovanligt att jag använder färgade cardstock nu för tiden men det blev väldigt fint tycker jag, speciellt om man kladdar på som jag. Här måste jag ju passa på att tacka alla kära team-medlemmar för utlåning av underbara produkter - Karin för den fina masken med blommor som jag har distressat lite med i kanterna och Ulrika W för den underbara guld-gröna misten som jag använt tillsammans med en "staketmask" från Prima.

Kitet var välfyllt med massor av dekorationer - se så vackra rosor & silverbladen föll jag extra mycket för.

Har precis köpt den här lilla masken med de här blommorna och den är verkligen en favorit just nu. Färgen jag har använt är Studios akrylfärg Purple Palette.
För att få till scallopedkanterna som var på skissen har jag bara följt mönstret i ett av de Grapic 45-papper som var i kitet. Halvpärlor är ju ett måste för mig.

Titeln till denna LO kommer sig av den skylt som vi bestämde oss för att följa när vi cyklade på Gotland i sommras - och det gjorde vi rätt i för vackrare plats får man leta länge efter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar