1 juli 2013

Freja 2 månader

Jösses vad tiden går fort. Vi njuter av sommaren och har uppenbarligen inte tid att blogga. Såhär en månad för sent kommer i alla fall lite bilder och text från Frejas andra månad i livet.
Längd: 60 cm
Vikt: 5330 g
Homf: 38,9 cm
Den här månaden har gått lite i orons tecken. Inte för att det har varit någon fara men vi har tagit oss igenom både hård/förstoppad mage, hormonprickar och skorv ner till ögonbrynen.

Varför du var förstoppad förblir ett mysterium men det gick över när vi slutade med ersättning (du fick 60 ml när du skulle sova för natten). Det konstiga är att du fick mer innan utan att det var några problem....Sen var det hormonprickarna, först i ansiktet och sen även på armarna och magen. När man har ett barn som är prickig som en tupp börjar folks teorier hagla och jag skulle sluta med både ditt och datt. På BVC sa Helena alltså att det bara var hormonprickar (ser ut som finnar men har tydligen inget med hormoner att göra) och inget att bekymra sig för. Vid tvåmånaderskontrollen tyckte läkaren att du hade torr hy så nu smörjer vi med Mini Derm.

Skorven behandlade vi med litervis av babyolja och mjuk borste och nu börjar du så smått se ut som en babylen unge igen =).


Du blir allt mer rörlig och det är dags att börja se upp på skötbordet. Om man inte pratar med dig när du sitter i tillexempel babysittern blir du uttråkad och gnäller. Men när vi pratar så ler du alltid stort tillbaka.


Om vi är lika lämnar jag åt betraktaren att avgöra =)
Tack igen Josefine Malm för de fina bilderna!

2 kommentarer:

 1. Så fine dåkke er My! Ho må ver den søtaste Lille My ej he sett!
  Håpe alt er godt!

  Lina :)

  SvaraRadera
 2. Ni är så fina du och lilla Freja My!

  Sommarkramen Anna

  SvaraRadera