7 mars 2013

Veckans skiss v.10

JAg älskar verkligen skisser, så himla enkelt sätt att kicka igång kreativiteten! Idag tänkte jag visa min tolkning av Veckans skiss. Den här veckan var det lite klurigt eftersom den passade bra för ett stort foto och det använder jag inte så mycket längre men tillslut hittade jag ett fint i fullstorlek i alla fall.

Jag har använt papper och dekorationer från Pink Paislee och hållt det ganska enkelt, bara använt en stencil och lite gesso i bakgrunden.
9 kommentarer:

 1. Såå himla snygg tolkning! Tack för ditt bidrag till Veckans skiss och lycka till :)

  SvaraRadera
 2. Ah for et tøft bilde du har scrappet! Pynt og stil på LO passer bildet kjempe bra! Kult med pilene! Takk for bidraget!

  SvaraRadera
 3. Ursnyggt!! Gillar de där gessoprickarna och de fina färgerna i layouten. Jätteläckert med pilarna också!
  Tack söta du för de omtänksamma orden i min blogg! Jag mår lite bättre nu på torsdagskvällen, men behöver nog helgen på mig för att bli 100%!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Vilket fint foto och vilken vacker layout med många fina detaljer. DU kan ju alltid använda många småfoton, det har du väl rätt gott om... ;O)

  Vårkramen Anna

  SvaraRadera
 5. Superkul! Digger pilene dine!!

  SvaraRadera
 6. Snygg LO! Gillar färgkombon och pilarna! Kul att du hänger med den här veckan också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara roligt! Jag gillar skisser och så ytycker jag att det är kul att få respons på vad jag skapar. Ska försöka hinna denna vecka med tänkte jag, det var ju en skitskoj skiss!!

   Radera
 7. Supersnygg LO. Gillar gessot och de fina papperna. Tack för ditt fina bidrag denna veckan.

  SvaraRadera