23 december 2013

You make me happy...

När Victor började sen nya skola efter sommaren var det väldigt tufft ett tag. Dessa foton är tagna efter att han precis varit väldigt ledsen. Att kramas med lillasyster hade lugnande effekt. Tycker att det är så himla vackert vad närhet kan göra för själen.
Citatet bredvid bilderna hade inte passat bättre på någon annan layout. Har skapat efter veckans skiss i SWE-bloggen.

21 december 2013

Julstress?

Känner mig inte så stressad men ganska oinspirerad att trixa och fixa inför jul...kanske lite snö skulle bättra på stämningen? Jag har testat nejlikor i apelsiner, pepparkaksbak och pyntad gran men inget händer liksom. Här kommer lite fler julkort i alla fall:20 december 2013

Mera julkort

Är lite vanskligt det här med att publicera julkorten på nätet ifall de som ska få dem ser i förväg, det förtar ju lite av glädjen hos mottagaren men nu borde i alla fall dessa ha anlänt i brevlådorna:
Det här kortet har jag gjort efter en kortskiss på SWE-bloggen. Jag gjorde ingen tolkning till just den veckan men det är det som är så himla fiffigt - att man alltid kan återvända dit och hämta inspiration.
Pappren på de här korten är från Inkido och måste vara typ de första julpapper jag köpte. Snacka om att aldrig gå ur tiden. Motivet har faktiskt Ullis/Lillblomman färglagt =)
Idag står dagis- och skolavslutningar på mitt schema + storhandla + laga julgodis. Tur att det inte är så mycket att göra såhär inför julen =)

19 december 2013

Lite Julkort

Jag jobbar på med julkorten in i det sista men det är rätt mysigt att sitta uppe om kvällarna och pyssla. Här kommer en del av årets skörd:
Jag köpte på mig massor av julpapper för flera år sen och de räcker än! Till de här två korten som är till Hjalmars fröknar på förskolan har jag använt Graphic 45. Bilderna på tomtarna köpte jag för en femma av Ullis/Lillblomman på förra SWE-träffen, de låg i en påsse med massor av liknande motiv och jag har använt dem på alla årets julkort - oerhört prisvärt och så slipper jag färglägga ;)
Vad pysslar ni med i stugorna? Kram//My

17 december 2013

En liten lift

Förra lördagen (jösses vad tiden går fort) liftade vi i SWE-teamet vår alldeles egen AnnaS, världens goaste vän som alltid har en vänlig kommentar till övers. Anna scrappar alltid Dubbellayouter och såhär såg den layouten ut som vi skulle lifta:
Jag fuskade och gjorde en enkel men jag inspirerades mycket av själva upplägget och att använda många foton. Har så många bäbisbilder som vill scrappas just nu!
I övrigt jobbar jag för fullt med julkorten in i det sista så snart ska ni få se dem =)


16 december 2013

Det vackraste...

Tänk vad många bilder man har på barnen när de sover, det är som att man inte kan få nog av att sitta där bredvid sängen och bara se på dem där de snusar på kudden. Extra bra då att Helene i SWE-teamet den här veckan har ritat en skiss som rymmer många bilder =)
Det vackraste jag vet är att se dig när du sover!!

9 december 2013

Längtan efter Sahara

Som många kanske vet brinner mitt hjärta sedan ett par år tillbaka för Västsaharierna och deras kamp för rätten till Självständighet. År 2011 var jag bland annat i de Västsahariska flyktinglägren i Algeriet och jag kan lova att det går inte en dag utan att jag tänker på de människor jag mötte där.
Layouten "Längtan efter Sahara" är skapad efter veckans skiss i SWE-bloggen.

2 december 2013

SWE-skissen v.49

Min enkla tolkning av dagens skiss i SWE-bloggen:

Älskar de här fotona på Freja som jag tycker visar hennes lilla personlighet trots att hon bara var ett par dagar gammal.