31 juli 2013

Kärlek

Här kommer min tolkning av förra veckans måndagsskiss i SWEbloggen.
Jag älskar de här fotografierna som Jossan tog när vi höll på att fota Frejas månadsbilder i maj. Texten säger "Mitt hjärta svämmar över av kärlek till dig när jag känner din lilla hand mot mitt ansikte" å så känns det verkligen, ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen med alla känslor!

30 juli 2013

Egen skiss igen

Jag har precis upptäckt hur roligt det är att rita skisser och tolka dem. Ännu roligare är det att se andra tolka ens skisser. För någon vecka sen var det jag som ritat skissen i SWE-bloggen och såhär blev min tolkning.
Och så skissen då, väldigt detaljrik men ändå med utrymme för fri tolkning:
Visa gärna om du skulle få för dig att tolka skissen =)


29 juli 2013

En liten lift

Jag brukar ju mest bara hinna med skisserna hos SWE men idag tänkte jag visa en layout där jag har liftat teamets egna, grymma Jonna.
Och såhär såg det läckra originalet ut:

Jag har inspirerats av det mesta, en kladdig wellpapp i bakgrunden, ramen kring fotot och den stora stjärnan bland annat.

4 juli 2013

Bästa storebror

Victor gillar att låtsas sova tillsammans med Freja så att de ska se söta ut på bild tillsammans. Men ni är alltid söta älskling!

Layouten är skapad efter Ulrikas roliga skiss i SWE-bloggen förra veckan, även om jag min virrpanna glömde visa den där. Har gjort både rubrik och dekorationer själv och tycker mycket om denna lite busiga sida.

3 juli 2013

Tröttis

En enkel layout efter SWE-skissen vecka 23. Sötare liten bebis får man ju leta efter =)


Korten är tagna när Freja bara var ett par dagar gammal. Tack Matilda för de urgulliga byxorna!

2 juli 2013

Du ska heta Freja

Vi har som sagt tagit sommarlov här hemma, varit på landet och firat midsommar så jag har massor av layouter som jag inte har visat än. Här kommer en lift från SWE-bloggen vecka 21. Jag älskar färgerna!

Vi hade inte tagit reda på om det var en tjej eller kille i magen men precis innan hon föddes sa jag till Jesper " Det blir en liten Freja" å tänka sig det blev det! Jag och Jeppe har smakat på det namnet länge, redan när Victor låg i magen funderade vi på Freja. Det är inte så ofta vi är överens så det var bara att slå till direkt!

1 juli 2013

Freja 2 månader

Jösses vad tiden går fort. Vi njuter av sommaren och har uppenbarligen inte tid att blogga. Såhär en månad för sent kommer i alla fall lite bilder och text från Frejas andra månad i livet.
Längd: 60 cm
Vikt: 5330 g
Homf: 38,9 cm
Den här månaden har gått lite i orons tecken. Inte för att det har varit någon fara men vi har tagit oss igenom både hård/förstoppad mage, hormonprickar och skorv ner till ögonbrynen.

Varför du var förstoppad förblir ett mysterium men det gick över när vi slutade med ersättning (du fick 60 ml när du skulle sova för natten). Det konstiga är att du fick mer innan utan att det var några problem....Sen var det hormonprickarna, först i ansiktet och sen även på armarna och magen. När man har ett barn som är prickig som en tupp börjar folks teorier hagla och jag skulle sluta med både ditt och datt. På BVC sa Helena alltså att det bara var hormonprickar (ser ut som finnar men har tydligen inget med hormoner att göra) och inget att bekymra sig för. Vid tvåmånaderskontrollen tyckte läkaren att du hade torr hy så nu smörjer vi med Mini Derm.

Skorven behandlade vi med litervis av babyolja och mjuk borste och nu börjar du så smått se ut som en babylen unge igen =).


Du blir allt mer rörlig och det är dags att börja se upp på skötbordet. Om man inte pratar med dig när du sitter i tillexempel babysittern blir du uttråkad och gnäller. Men när vi pratar så ler du alltid stort tillbaka.


Om vi är lika lämnar jag åt betraktaren att avgöra =)
Tack igen Josefine Malm för de fina bilderna!