17 december 2012

Snögubbar


Jag är inte så förtjust i att färglägga stämplar men jag älskar alla fina motiv som finns därute. Den här söta snöggubbestämpeln kommer från Reprint och passade fint till de snöiga pappren tycker jag!

16 december 2012

Mera julkort

Jag är ju en sån där som alltid skapar i sista minuten både när det kommer till pyssel såväl som uppsatser och annat. I morgon är väl så gott som sista dagen att skicka julkort och jag scrappar på för glatta livet!

14 december 2012

Här kommer ett litet julkort som jag pysslade ihop här på förmiddagen =) Vad gör ni en dag som denna?

11 december 2012

Annorlunda skisstolkning

Igår var det måndag och ny skissutmaning i SWEbloggen. Den här gången valde jag ett lite annorlunda tillvägagångssätt helt utan mönstrade papper. Istället har jag gjort bakgrunden själv med stämplar, färg och washitejp.


10 december 2012

Grym lift

I lördags skulle vi lifta en av mina nya favvoscrapare Helene Bogren i SWEbloggen. Här är min tolkning - hur kul som helst att göra! Har maskat och mistat bakgrunden, sen har jag klistrat pappersremsor och washitejp kors och tvärs för att sedan smeta lite gesso och stämpla lite här och var över det hela.


4 december 2012

Dynamite

Alltså jag fattar inte vad som har hänt med Blogspot men bilder och text bara hoppar hit och dit hela tiden så idag hoppas jag att ni kan stå ut med att all text kommer i början av inlägget.
Igår var det dags för skiss i SWEbloggen och jag visade denna LO i en färgskala som är väldigt ovanlig för att vara jag. Fotot föreställer Victor på tivolit som kommer hit till oss varje år kring bromsten och jag tyckar att den här "gamla" BO-Bunnyserien passade bra till temat. Jag har gjort egna snurror och dekorerat med och texten har jag skrivit på små textremsor, det är så fint! Washitejp är verkligen favvodekorationen just nu, och så halvpärlor som vanligt då ;)