31 maj 2012

Kontraster

Jag fortsätter att visa lite layouter som publicerats på SWE-bloggen men som inte kommit upp här då jag helt enkelt inte har haft så mycket tid att blogga. Denna LO är skapad efter måndagsskissen vecka 20.

Den är ganska enkel och platt men jag gillar de skarpa kontrasterna och de klara färgerna, dessutom är det en riktig liten charmknutte på bilden =)

30 maj 2012

Här var det tyst

Har varit väldigt tyst här inne på sistone och mycket beror på att vi har haft hantverkare här som både har lagt nytt golv i hallen och målat om vardagsrummet så allt har varit huller om buller en. Annars så blir det väl lite slött med bloggandet när det är soligt och man är ute hela dagarna. Nu har ju odlingssäsongen börjat på allvar också. Tänkte hur som helst att jag skulle visa en layout som jag gjorde när SWE-teamet träffades för en månad sen.

Alla på träffen satte ihop ett kit som vi sedan lottade ut mellan oss. Jag fick det som Hanna hade satt ihop i bruna och rosa toner - helt underbart och jag har skapat massor med det!

Sedan utgick vi alla från en skiss som Helene slängde ihop. Jag sydde på maskin för första gången och det var ju smått beroendeframkallande - tack Malena för all hjälp! Blev väldigt nöjd med den här faktiskt...