26 oktober 2011

Kortonsdag

Idag är det onsdag och det innebär kortutmaning i SWEbloggen. Idag var utmaningen att tolka en skiss och så här blev mitt kort:


Idag har jag varit och shoppat loss hos Scrap-Perra och kan inte bärga mig tills jag får sätta tänderna i mina nya grejer, mest nya masker och blommor å så blev det en ny MS-punch också!

22 oktober 2011

Färgutmaning i SWEbloggen

Idag är det dags för en utmaning i höstens färger i SWEbloggen. Jag har färgerna till trots inte valt en höstbild utan en bild från resan jag gjorde till Västsahara i vintras.

Tänkte bjuda på lite detaljbilder också. Det var en riktig fröjd att göra denna där jag gått loss med både mist, glimmerglaze och akrylfärg. Det stora bakgrundspappret är ett papper från SFL som jag har fört över till en canvas.


Å så en massa blommor.


Hoppas nu att ni fått lite inspiration till helgens skapande!

21 oktober 2011

Nystart

Nu är det äntligen dags! Jag har flyttat och fått ett till barn och känner att det är dags för en nystart i mitt bloggande. Här i mitt nya krypin kommer du inte bara kunna se mina scrappade alster utan också annat som betyder mycket för mig i livet. Hoppas du som kanske tidigare följt scrapmyran.blogspot.com tycker att denna blogg är lika trevlig. Nu kör vi!